dijous, 17 de desembre del 2009

ELS TRETS DIFERENCIALS DELS CATALANS.

És cert amics, “Catalunya is different”. És tant diferent que fins i tot quan depèn dels nostres politics aixecar-nos la carrega dels impostos, també ens foten els cales.

No us fa una mica de ràbia que després que els nostres pares hagin pagat impostos tota la vida, hagin fet la formigueta intentant estalviar uns quan diners. Quan ens arribi tota una vida d’esforç i sacrifici encara tinguem que pagar més diners. A Catalunya si que som diferents, mentre que a Catalunya en cas de rebre una herència d’un milió d’euros (casa i diners, per exemple) pagarem 194.600 euros a Madrid paguen 2720 euros. Això si que és un tret diferencial, quan tarda un mil eurista català a estalviar per poder heretar ? per no parlar de les autopistes etc… així que amics no ens enganyem els opressors no solament els tenim fora de Catalunya. Els “ben avinguts” del tripartit també fan el que poden per facilitar-nos la vida.

AH !! mentre, la població, en lloc de queixar-se i fer sentir la seva veu amb les injustícies que el nostre mateix govern ens imposa, el que li preocupa més, és si hi ha d’haver toros o no. Que quedi clar, a mi no m’agraden els toros, ni pagaria mai per anar a veure’n, però tampoc m’agrada la boxà ni moltes altres coses i no per això crec que s’hagi de prohibir. Si estem en una democràcia no crec que el millor que podem fer sigui que la meitat de la població proposi prohibir el que no li agrada de l’altre meitat.

Així que deixem-nos de tonteries i mobilitzem-nos perquè el nostre país sigui una mica més gran i més lliure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

GRÀCIES PER DEIXAR EL TEU COMENTARI.