dijous, 30 de juliol del 2009

CATS.

Fa uns anys vaig visitar Londres i entre moltes altres coses vàrem decidir anar a veure un musical.
Cats va ser l’escollit. Des de sempre he sentit una especial animadversió cap als gats. Tot i que divideixen a la societat entre els que els troben enigmàtics i misteriosos i els que els trobem senzillament abominables, el musical va ser realment espectacular.
Us preguntareu perquè us parlo d’aquest musical quan ni a Londres ni a Barcelona esta en cartellera. Senzillament perquè m’ha caigut aquest mati a les mans el programa de l’actuació d’aquell dia i he recordat amb molta simpatia aquell musical.

El musical va ser composat per l’Andrew Lloyd Webber i estrenat a Londres el 1981. basat en el llibre de poemes de T.S.Eliot “Old Possum’s Book of Practical Cats” parla d’una comunitat de gats (els Jellicles). Una nit a l’any es reuneixen i esperen l’arribada del seu líder Deuteronomy per triar quin serà, d’ells, l’escollit per a passar a una nova vida al paradís dels gats.
Es va representar per ultima vegada el 11 de maig del 2002 i va ser retransmesa en una pantalla gegant al Covent Garden per a tots aquells que no varen aconseguir una entrada.
La veritat és que en tinc molt bon record i per això us adjunto un tros de l’obre.
Espero que us agradi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

GRÀCIES PER DEIXAR EL TEU COMENTARI.