dissabte, 27 de juny del 2009

POLÍTIKS.

Polític-a
Persona que s'ocupa professionalment dels afers públics, de la política.
Política
Conjunt d'activitats teòriques i pràctiques referents a les relacions entre els ciutadans d'una mateixa col·lectivitat o entre diferents col·lectivitats.

Ara que ja han passat unes altres eleccions i tothom a tingut temps de reflexionar, m’adono que com sempre els nostres representants polítics continuen fent autocrítica”.
Suposo, que durant les pròximes setmanes o mesos començarà la cursa cap a la presidència de la generalitat, tot i que aquestes eleccions no es faran fins a finals del 2010. Ara començaran les promeses, ara la classe política treure l’agenda per passejar per mercats i carrers de totes les ciutat, aquelles que fa quatre anys que no trepitgen, fent tot tipus de promeses, que segur que no poden ni tenen intenció de complir. Ara és quan els començarà a preocupar la vida de la ciutadania, aquella que fa possible que ells puguin dormitar durant quatre llargs anys en un ascó. Ara comença a arribar l’hora de triar entre uns candidats molt dolents i uns altres de dolents. Així que podríem arribar a la conclusió que:

Un candidat molt dolent en fa a un altre de dolent, bo?
És lògic haver de triar entre dos candidats molt dolents?
És lògic que després d’una abstenció record, ningú sigui prou humil com per fer autocrítica i reconèixer que la majoria dels politics no mereixen que els anem a votar?

S’ha de votar, com a mínim per reconèixer l’esforç de tots aquells que varen lluitar per poder viure en un país amb democràcia i per tots aquells, que viuen en països que encara no els és possible poder decidir qui ha de dirigir els seus futurs. S’ha de votar, per tots aquells que poden votar però que en realitat tant és els resultats, ja que estan decidits molt abans de exercir el seu dret a vot.

Així que visca la classe política i llarga vida a tots aquests acomodats que només els preocupa el seu ascó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

GRÀCIES PER DEIXAR EL TEU COMENTARI.