divendres, 21 de novembre del 2008

PETONS




Bones amics.
com que segurament veniu de treballar, de comprar o de fer alguna de les moltes tasques obligatòries que tenim diàriament, voldria recomanar-vos un parell de fotografies perquè us relaxeu un moment i observeu aquestes dues fotos.










Com que segurament ja les heu mirat, us explicaré una mica l’història de les fotografies.
Per ordre cronològic tenim la fotografia “EL Petó de Times Square”, realitzada per Alfred Eisensteadt, el 14 d’agost de 1945.

te com a protagonistes a un Marine dels EE.UU i una infermera al final de la segona guerra mundial, i la va convertir en tot una icona. Tot i el que es podria pensar la parella no tenien cap mena de relació entre ells.

La segona va ser realitzada a Paris per Robert Doisneau, quan es trobava en la terrassa d’un bar, observant la gent passejar. Entre la multitud va veure una parella d’enamorats, que es feien un petó apassionat, mentre caminaven. La foto és coneguda com “El petó del hotel de ville”.
Actualment és la foto més venuda de la història amb unes 410.000 copies.

Així que deixeu tot el que esteu fent i descarregueu tota la passió i la tranquil·litat que us puguin haver transmès aquestes dues fotos petonejant a la vostre parella o a qui us vingui de gust.

Espero que us hagin agradat.

Salut, amor, ah!!! I molts petons................

1 comentari:

  1. Jo també us envio molts petons...
    Sou molt eixerits de fer un bloc tant bonic i amb tanta tendresa.
    Us felicito!
    JO també us envio molts petons

    ResponElimina

GRÀCIES PER DEIXAR EL TEU COMENTARI.