dissabte, 15 de novembre del 2008

QUAN JUBILAR-SE ÉS UN BON NEGOCI.

“El millor de ser president és que un dia deixes de ser-ho”.

Això és el que deuen pensar tots els alts càrrecs en actiu, quan veuen com els hi va la vida de jubilats als seus antecessors.
Molts han canviat la vida política per gratificants i milionàries conferències.
Tenint en compte com han gestionat els seus mandats, m’ha agradaria saber, quan valdria la conferència d’un president que la seva gestió al poder hagués estat simplement acceptable.

En el numero u de la llista d’expresidents trobem el “premier” Britànic Tony Blair que rep la gents menyspreable xifra de 316.000 euros per conferència, des de que va deixar el càrrec ha guanyat uns 15 milions d’euros, a part del sou d’assessor de JP Morgan ( 2,5 milions d’ euros/any) , i drets de les seves memòries ( 5,8 milions d’euros).
Potser li serviran per anar amb Bush i Aznar a buscar armes de destrucció massiva a l’Irak....

A un altre que no li va gens malament es al expresident del Estats Units, el Sr.Bill Clinton, que per les seves memòries va cobrar un 12 milions de dòlars, potser tindria que donar-li una part a la becaria més famosa del mon!!!!
El seus honoraris per conferència són de uns 200.000 euros que equival al sou que rebia quan era president. Des de que va deixar el càrrec ha ingressat uns 51 milions de Dòlars.

Aquest són els dos exponents més clars que això de deixar de ser president es el millor del càrrec.

1 comentari:

  1. apa nens!!!
    Però d'on heu tret tota aquesta informació!
    Cullons!! He quedat morta!

    ResponElimina

GRÀCIES PER DEIXAR EL TEU COMENTARI.